Виктория и Георги са най-големите късметлии в тазгодишния сезон на Един

...
Виктория и Георги са най-големите късметлии в тазгодишния сезон на Един
Коментари Харесай

Преди и след: Вижте невероятната трансформация на Георги от Един за друг

Виктория и Георги са най-големите късметлии в тазгодишния сезон на " Един за различен ". Една от най-младите двойки в сантименталното риалити отпадна, само че по-късно се завърна победоносно и заслужи още веднъж мястото си в конкуренцията. Сега Вики и Георги са на крачка от огромния край.

Двойката се радва на огромен шанс освен в предаването, само че и в живота извън. Съдбата ги среща в гимназията и вече са 8 години дружно. Причината за това е способността на Вики да не съди за книгата по корицата.
                             

Още във визитката си в " Един за различен " Георги призна, че е бил много топчест, когато си е харесал Виктория, а самата тя сподели, че в началото не го е намерила за прелъстителен. По това време момчето било с тегло от 130 кг. 

Вики обаче скоро схванала, че не е значимо какъв брой тежи човек, а каква е душата му и дала късмет на връзките им. За благополучие, тъй като двамата през днешния ден са сгодени. 

Връзката му с Виктория стимулирала съществено Георги да се отърве от непотребните килограми и по този начин той свалил близо 30 кг за негативно време. 
                             

В профила си в Instagram с изключение на доста благи моменти с обичаната му, Георги е запечатал и невероятната си промяна. В една от фотосите виждаме съпоставяне преди и след смяната, за което Георги е написал " Никога не се отхвърляй! ".

На първите им публикувани фотоси в обществената мрежа Вики и Георги са си напряко деца, само че откровените им и дълбоки усеща могат да се прочетет в погледите и усмивките им. 
                             

Тази мощна детска обич пораства и се заздравява с времето, с цел да се трансформира в нещо съществено - заричане за цялостен живот.

Миналото лято Георги предлага брак на Вики до момента в който са на сантиментална отмора в Кипър. Сватбата им най-вероятно ще се състои още тази година и е забавно дали някои от останалите участници от " Един за различен " ще бъдат поканени на радостното събитие. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР